Maksun jälkeen maksaja saa luvan puhelimeensa tekstiviestinä

Maailman helpoimmat käyttöluvat

Osta ja maksa puhelimella tai verkossa, saat luvan puhelimeesi!

Helpota yhdistyksesi tai osakaskuntasi työtä merkittävästi mobiililupapalvelulla

blog@kayttolupa.fi

12.10.2021

Yhdistykset ja osakaskunnat

2min

Digitalisaation aikakauden hyötyihin kuuluu, että tarvittava informaatio tai ratkaisu moneen ongelmaan on usein vain muutaman napinpainalluksen päässä.

Nopeus ja helppous pätee tänä päivänä myös erilaisten lupien saantiin, sillä siinä missä lupa esimerkiksi kalastukseen, metsästykseen tai tietylle alueelle pääsyyn täytyi ennen hakea fyysisesti pitkienkin matkojen päästä, sen voi nykyisin hankkia vaivattomasti matkapuhelimeen minuuteissa.

SecuryCastin mobiililupapalvelu on erinomainen keino tarjota ihmisille käyttöoikeuslupia heidän tarvitsemiinsa kohteisiin. Palvelu säästää luvan hankkijan ajan ja vaivan ohella myös luvan myöntäjältä reilusti esimerkiksi laskutukseen ja työntekijöihin kohdistuvia resursseja, sillä jokaisen luvan erillisen manuaalisen kirjanpidon ja laskutuksen sijaan palvelumme takaa kuukausittain tositteen kaikista ostetuista luvista sekä automaattisen maksun suoraan tilille.

Luvat moniin käyttötarkoituksiin

Mobiililupapalvelumme käytännöllisyyden esimerkiksi sopivat erinomaisesti kalastusluvat.

Yksi SecuryCastin keskeisistä asiakaskohderyhmistä on yhdistykset ja osakaskunnat, jotka hallinnoivat ja hoitavat osaa suomalaisista järvistä ja järvialueista. Osakaskunnilla on oikeus veloittaa kalastusoikeudesta vesistöissä, eli alueelle tulevat kalastajat ostavat itselleen luvan kalastuksen harrastamiseksi.

Eri alueiden osakaskunnat voivat perinteisen heittokalastuksen lisäksi edellyttää erillislupaa esimerkiksi koskissa tai lohenviljelypaikoissa kalastamiseen, virkistyskalastukseen tai pyydysten käyttöön, ja kalastajien lisäksi lupamaksuja voidaan toki periä myös lukuisissa muissa harrastuksissa ja aktiviteeteissa, kuten metsästyksessä, moottorikelkkailussa tai vaikkapa telttailussa tietyllä alueella. Erilaisten lupien kirjo on siis erittäin laaja.

Usein alueita ylläpitävien tahojen ongelmana on, miten käyttölupia voisi saada niin yksinkertaisesti, että ihmiset oikeasti ostaisivat niitä itselleen. Yleensä yhdistykset ja osakaskunnat eivät pyri tekemään lupien myynnillä liikevoittoa, vaan tarkoituksena on helpottaa maksun perimistä ja suunnata tulot alueen ja toiminnan ylläpitoon.

Yhdistykset ja osakaskunnat voivat soveltaa mobiililupapalveluamme hyvin monipuolisesti omiin käyttökohteisiinsa ja siten valjastaa palvelun tukemaan alueen hoitoa ja toiminnan jatkuvuutta hyvin kustannustehokkaasti.

Miten mobiililupapalvelu siis käytännössä toimii?

Aiemmin käyttöluvan hankkiminen on toiminut kalastusesimerkissämme niin, että kalastaja on löytänyt järven rannalta tai lähistöltä ohjeen, jonka luettuaan kalastaja on suunnannut johonkin lähialueen kauppaan, kioskiin tai jopa yksityishenkilön kotiin lupaa ostamaan. Harvaan asutuilla alueilla matkat luvanostopaikkaan ovat voineet pahimmillaan olla kymmenien kilometrien pituisia.

Tänä päivänä yhdistykset ja osakaskunnat voivat asiakkainamme tulostaa ohjeet markkinointikirjeeseen, joita jaetaan vesistöjen lähialueille ihmisiä tavoittaviin paikkoihin. Kirje sisältää ohjeet luvan hankintaan, ja verkosta tai matkapuhelimella ostaessa luvan saa tekstiviestinä suoraan puhelimeen. Viestissä lukee luvan kesto, päättymisaika sekä luvan myöntäjä.

Palvelun avulla luvan myöntäjä näkee raportistamme, kuinka monta lupaa alueelle on ostettu ja mitkä luvista ovat aktiivisia. Valvonnan puolesta taas riittää, että kalastaja näyttää tarkastajalle puhelimeensa tulleen tekstiviestin, tai jos puhelinta ei ole mukana, niin lupa voidaan tarkastaa puhelinnumeron avulla.

Asiakas voi siis määrittää lupapalvelumme vastaamaan parhaiten oman toimintansa tarpeita, ja etenkin yhdistys- sekä osakaskuntatoiminnassa palvelun käytännöllisyys ja työn säästäminen on ehdottomasti valtti.

Ota siis meihin yhteyttä, jos siis haluat

  • myydä vaivattomasti käyttölupia yhdistyksesi tai osakaskuntasi alueelle
  • säästää huomattavasti resursseja käyttölupien käsittelyssä ja laskutuksessa
  • seurata kätevästi käyttölupien määrää ja aktiivisuutta
Tutustu verkkosivuillamme tarkemmin mobiililupapalvelumme käyttökohteisiin, etuihin sekä hintoihin ja testaa palvelua vaikka itse!