Maksun jälkeen maksaja saa luvan puhelimeensa tekstiviestinä

Maailman helpoimmat käyttöluvat

Osta ja maksa puhelimella tai verkossa, saat luvan puhelimeesi!

Mitä hyötyä palvelustamme on kunnalle tai kaupungille?

blog@kayttolupa.fi

19.10.2021

Kunnat ja kaupungit

3min

Esimerkiksi kaupunkien torialueiden ja muiden vilkkaiden alueiden parkkipaikat, venesatamat, vierasvenesatamat sekä kuntien ylläpitämät toripaikat tai leirintäalueet ovat kohteita, joissa paikkojen myynti sekä lupien valvonta voisi olla mobiilipalvelun avulla huomattavasti yksinkertaisempaa kuin se nyt on.

SecuryCastin mobiililupapalvelulla ihmiset voivat lunastaa itselleen puhelimellaan parkkipaikan tai sisäänpääsyn alueelle ja säästää asioinnissa myös käteisellä ja paperisilla lipukkeilla sähläämisen. Lupien myyjät taas näkevät palvelustamme kätevästi, mitkä alueen paikoista on myyty ja kuinka pitkään luvat ovat voimassa – palvelu on siis käytännöllinen sekä luvan ostajalle että myöntäjälle.

Edullinen ja käytännöllinen vaihtoehto suurille satsauksille

Kunnissa, joissa ihmisten määrä vaihtelee runsaasti vuoden aikana, päättäjien ei välttämättä kannata tehdä huomattavia investointeja pysäköinti- ja porttijärjestelmien automatisointiin. Tällaiseen tarpeeseen palvelumme on kustannustehokas tapa valvoa pysäköintiä ja periä siitä luotettavasti tuloja. Hyötyä voivat erinomaisesti esimerkiksi kesäisin paljon mökkiläisiä vetävät kunnat tai alueet, joilla on muuten runsaasti sesonkimatkailua.

Useissa kunnissa on tarve tällaisille palveluille, mutta haasteena on yleensä päätöksenteon hitaus ja monimutkaisuus. SecuryCastilla on aikaa vievään prosessiin ratkaisu, sillä mobiilipalvelumme saa käyttöön nopeasti ja se on sovellettavissa useaan erilaiseen käyttölupaa tai sisäänpääsyä edellyttävään käyttötarkoitukseen. Kun palvelumme on täyttänyt kunnan tai kaupungin ensimmäiseen käyttötarpeen esimerkiksi parkki- tai leirintäalueen pysäköintilupien myynnissä, sen tarjoamat mahdollisuudet voidaan helposti yhdistää myös muihin samankaltaisiin tarpeisiin.

Kuntien ja kaupunkien venesatamat ovat hyvä esimerkki maksullisen sisäänpääsyn alueista, joissa mobiililupapalvelu on ehdoton etu. Kun ihmiset tuovat satamaan veneitä, hakevat niitä pois tai haluavat vaikkapa lastata ostoksensa veneeseen autosta veneen lähellä, mobiilipalvelu avaa komennolla puomin sataman portilla.

Teemme yhteistyötä eri lukkoliikkeiden kanssa, ja liikkeiden asentamat SIM-kortit ottavat lukoissa ja puomeissa palvelumme lähettämän komennon vastaan. Näin satamaan kulku ja puomilupien valvonta onnistuu sujuvasti myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Mitä hyötyä palvelustamme siis on kunnalle tai kaupungille?

SecuryCastin mobiililupapalvelun avulla pysäköinnistä veloittaminen on kaikkiaan vaivattomampaa. Pysäköintimaksut ovat perustuneet aiemmin monilla alueilla käytännössä vapaaehtoisuuteen, sillä pysäköinnin kattava valvonta on etenkin harvemmin asutuissa kunnissa resurssien puolesta lähes mahdotonta.

Myös käteisen rahan käyttö luo lupia hallinnoiville ylimääräistä taakkaa, sillä automaattien tyhjentäminen on työlästä ja niitä tyhjentävät usein yksityiset tahot kunnan pysäköintiviranomaisten sijaan, minkä vuoksi rahaa päätyy joskus vääriin paikkoihin.

Palvelumme säästää kunnilta ja kaupungeilta automatisaation avulla manuaalista työntekoa sekä kirjanpidollista ja taloushallinnollista työtä, sillä palvelun käyttö säästää ylimääräiset käsiparit esimerkiksi ostotapahtumien ja laskujen käsittelystä, automaattien tyhjennyksestä ja lupien seurannasta. Kaikista myydyistä luvista tulee myöntäjälle kuukausittain tosite, josta ilmenevät lupien määrä ja kesto sekä palvelulla tienatut tulot.

Lupapalveluamme on helppo markkinoida jakamalla yksinkertaiset ohjeet alueelle palvelun hankintaan. Luvan ostajalle taas riittää, että hän soittaa tai viestittää palveluumme tai vaihtoehtoisesti maksaa luvan tai sisäänpääsyn suoraan verkossa, minkä jälkeen lupa tulee tekstiviestinä puhelimeen tai puomin aukaiseva komento suoraan palvelustamme.

SecuryCastin mobiililupapalvelu on siis erinomainen vaihtoehto, jos haluat

  • säästää työtä ja resursseja pysäköintilupien ja puomilupien myöntämisessä
  • seurata myytyjä lupia kätevästi kuukausittaisesta tositteesta
  • saada tuloja luotettavasti palvelumme kautta suoraan tilillesi
Ota meihin yhteyttä, niin sovitetaan mobiililupapalvelumme vastaamaan omia käyttötarpeitasi!