Maksun jälkeen maksaja saa luvan puhelimeensa tekstiviestinä

Maailman helpoimmat käyttöluvat

Osta ja maksa puhelimella tai verkossa, saat luvan puhelimeesi!

Miten veloittaa vaivattomasti lukittavan tilan tai palvelun käytöstä?

blog@kayttolupa.fi

22.10.2021

Lukkoliikkeet, jälleenmyyjät

2min

Perinteisesti käteisellä rahalla toimivien lukkojen ja automaattien käyttö on siirtymässä tänä päivänä muiden käyttölupapalveluiden mukana kohti mobiilimaailmaa.

Yleensä kolikoilla toimivat lukot ja automaatit ovat olleet julkisia tiloja hoitavien tahojen, parkkialueiden ylläpitäjien ja esimerkiksi taloyhtiöiden kannalta vuosien ajan luotettavasti toimiva mutta samalla runsaasti resursseja kuluttava tapa hallinnoida oman kohteen käyttöä ja veloittaa siitä.

Julkisten WC-tilojen käytöstä veloittaminen tuo tilojen omistajille tuloja ja ehkäisee samalla ilkivaltaa ja muuta väärinkäyttöä, ja parkkialueen puominavausmaksulla pyritään kattamaan alueen vuokra- ja ylläpitokuluja. Taloyhtiöt taas ovat usein halukkaita käyttämään maksullisia lukituspalveluita esimerkiksi pesutupiensa pesukoneisiin, sillä tienatuilla tuloilla katetaan yhtiön tekemiä investointeja.

Sen lisäksi, että julkisen WC:n tai taloyhtiön pesutuvan käyttäjä joutuu kantamaan käteistä mukanaan sisään pääsemiseksi tai pesukoneen käyttämiseksi, tilojen ylläpitäjien täytyy puolestaan tyhjentää automaatteja ja lukkoja, pitää maksutapahtumista kirjaa sekä tallettaa tienatut käteistuotot pankkiin säännöllisin väliajoin.

Sovellettavuus palvelee laajaa kirjoa erilaisia käyttötarkoituksia

SecuryCastin mobiililupapalvelun perimmäisenä tarkoituksena on säästää asiakkailta työtä, aikaa ja rahaa lukituspalveluiden käytössä.

Monissa paikoissa on jo olemassa nykyaikaisempia, puhelimella käytettäviä lukkoja tai automaatteja, jotka aukeavat yleensä itse laitteessa tai ovenpielessä olevaan palvelunumeroon soittamalla. Meidän palvelumme tarjoaa vielä enemmän – mobiililupapalvelumme mahdollistaa lukon avaamisen puhelinsoiton lisäksi myös tekstiviestillä tai verkkomaksulla.

Palvelumme on myös sovellettavissa hyvin monipuolisesti käyttötarpeen mukaan. Näin esimerkiksi mainittuihin WC-tiloihin, autotalleihin ja pesuloihin, varastoihin ja aidatuille alueille voi nykyisin päästä vaivatta sisään omalla puhelimella ilman kolikoilla näpertämistä.

Yhteistyö lukkoliikkeiden kanssa lisää käyttömahdollisuuksia

Työskentelemme mielellämme yhdessä suomalaisten lukkopalveluyritysten kanssa, jotta voimme tarjota palveluamme mahdollisimman laajalla skaalalla ja optimoida sen vastaamaan parhaiten asiakkaidemme tarpeita. Yhteistyössä lukkoliikkeet järjestävät mobiililaitteilla avattavien lukkojärjestelmien teknologian kuntoon, ja meidän palvelumme puolestaan lähettää maksun saatuaan komennon lukon avaamiseksi.

Lukkopalvelun voi periaatteessa asentaa mihin tahansa käyttökohteeseen, jonka käytöstä tai sisäänpääsystä ylläpitäjä haluaa veloittaa maksun. Mobiilipalvelumme yhdistettynä lukitustekniikkaosaamiseen luo siis asiakkaallemme runsaasti mahdollisuuksia veloittaa turvallisesti ja sujuvasti palvelustaan tai sisäänpääsystä erilaisiin tiloihin.

Kaikki myydyt käyttöluvat ja sisäänpääsyt tallentuvat järjestelmäämme, josta lähetämme kuukausittain asiakkaallemme myydyt luvat ja tienatut tulot kokoavan tositteen. Ostetuista luvista ja sisäänpääsyistä kertyneet tuotot tilitetään asiakkaan tilille automaattisesti.

SecuryCastin mobiililupapalvelun avulla

  • säästät resursseja esimerkiksi lukkojen ja automaattien tyhjennyksestä, yksittäisten laskujen käsittelystä ja käteisen tilittämisestä
  • saat kuukausittaisesta tositteesta selkeästi informaation käyttökohteesi rahaliikenteestä ja myydyistä palveluista
  • vastaanotat tuotot turvallisesti ja automaattisesti suoraan tilillesi
Tutustu mobiililupapalveluihimme ja hinnastoomme verkkosivuillamme ja ota yhteyttä, niin muokataan palvelumme vastaamaan täydellisesti juuri omia tarpeitasi!