Maksun jälkeen maksaja saa luvan puhelimeensa tekstiviestinä

Maailman helpoimmat käyttöluvat

Osta ja maksa puhelimella tai verkossa, saat luvan puhelimeesi!

Mitä hyötyä palvelustamme siis on tapahtumanjärjestäjälle?

blog@kayttolupa.fi

9.11.2021

Tapahtumajärjestäjät

2min

Käteisellä tai maksukortilla toimivan pysäköinnin järjestäminen tapahtumissa on hankalaa ja joskus jopa mahdotonta. Väliaikainen pysäköinnin tarve voi olla, vaikka kesätapahtumien tai vaikka MM -rallin hiekkakentällä järjestettävä tapahtuman aikainen pysäköinti.

Perinteisesti nämä on hoidettu käteisellä maksamalla alueelle ajettaessa. Tämä on vaatinut useita henkilöitä kassalaukun kanssa useille jonoille, sekä käteisen liikuttamisen maksun saajan tilille.

Tapahtuman pysäköinnin järjestäminen mobiilipalvelun avulla voisi olla huomattavasti yksinkertaisempaa.

SecuryCastin mobiililupapalvelulla ihmiset voivat lunastaa itselleen puhelimellaan pysäköintiluvan, parkkipaikan tai sisäänpääsyn alueelle ja säästää asioinnissa myös käteisellä ja paperisilla lipukkeilla sähläämisen. Lupien myyjät taas näkevät palvelustamme kätevästi, kenellä on pysäköintilupa ja kenellä ei ole – palvelu on siis käytännöllinen sekä pysäköintiluvan ostajalle että myöntäjälle.

Edullinen ja käytännöllinen vaihtoehto suurille satsauksille

Tapahtumissa, joissa ihmisten määrä vaihtelee runsaasti vuoden aikana ja joita järjestetään mahdollisesti kerran tai muutaman kerran vuodessa, päättäjien ei välttämättä kannata tehdä huomattavia investointeja pysäköintijärjestelmien automatisointiin. Tällaiseen tarpeeseen palvelumme on kustannustehokas tapa valvoa pysäköintiä ja periä siitä luotettavasti tuloja.

Useissa tapahtumissa on tarve tällaisille palveluille, mutta haasteena on yleensä päätöksenteon hitaus ja monimutkaisuus. SecuryCastilla on aikaa vievään prosessiin ratkaisu, sillä mobiilipalvelumme saa käyttöön nopeasti ja se on sovellettavissa väliaikaisen pysäköinnin tarpeisiin.

Mitä hyötyä palvelustamme siis on tapahtumanjärjestäjälle?

SecuryCastin mobiililupapalvelun avulla pysäköinnistä veloittaminen on kaikkiaan vaivattomampaa. Maksaja maksaa pysäköintiluvan puhelimella tai verkossa ja näyttää maksetun pysäköintiluvan puhelimestaan ajaessaan pysäköintialueelle sisään.

Pysäköintilupaa on helppo markkinoida jakamalla yksinkertaiset ohjeet alueelle pysäköintiluvan hankintaan. Luvan ostajalle taas riittää, että hän ostaa luvan, minkä jälkeen pysäköintilupa tulee tekstiviestinä puhelimeen.

Palvelumme säästää tapahtumanjärjestäjiltä automatisaation avulla manuaalista työntekoa sekä kirjanpidollista ja taloushallinnollista työtä. Kaikista myydyistä luvista tulee myöntäjälle kuukausittain tosite, josta ilmenevät lupien määrä ja kesto sekä palvelulla tienatut tulot.

Joskus käteisen rahan käyttö luo myös lupia hallinnoiville ylimääräistä taakkaa, minkä vuoksi rahaa voi joskus päätyä vääriin paikkoihin. SecuryCast pysäköintilupapalvelussa tilitys tapahtuu kerran kuukaudessa, automaattisesti ja käteistä rahaa ei tarvitse käsitellä.

SecuryCastin mobiililupapalvelu on siis erinomainen vaihtoehto, jos haluat

  • säästää työtä ja resursseja pysäköintilupien myöntämisessä
  • seurata myytyjä lupia kätevästi kuukausittaisesta tositteesta
  • saada tuloja luotettavasti palvelumme kautta suoraan tilillesi
Ota meihin yhteyttä, niin sovitetaan mobiililupapalvelumme vastaamaan omia käyttötarpeitasi!