Maksun jälkeen maksaja saa luvan puhelimeensa tekstiviestinä

Maailman helpoimmat käyttöluvat

Osta ja maksa puhelimella tai verkossa, saat luvan puhelimeesi!

Puomin avaaminen soittamalla

SecuryCast on toteuttanut yhdessä turkulaisen Lukkotaiturit-lukkoliikkeen kanssa Raision kaupungin venesatamaan puhelinsoitolla toimivan puominavauspalvelun. Venesatamassa on tällä hetkellä kaksi puomia, jotka päästävät veneilijät laskemaan sekä nostamaan veneensä kahdelle erikokoiselle veneenlaskupaikalle sekä säilyttämään veneitään satama-alueella.

Raision kaupungin satamavastaava Harri Riitamon mukaan mobiililuvalla avattava puomi on kaupungille tervetullut palvelu.

”Venesatamassamme ei ole ennen SecuryCastin ja Lukkotaitureiden puominavauspalvelua ollut minkäänlaista suljettavaa porttia tai valvontaa, eli venesatama ja veneidenlaskuluiskat ovat olleet kaikille vapaassa käytössä. Sataman käytöstä ovat maksaneet vain lähinnä venepaikkojen vuokraajat, vaikka etenkin veneidenlaskupaikoilla käyttöaste on suhteellisen suuri. Sen vuoksi päätimme, että on oikeudenmukaisempaa, että kaikki veneidenlaskupaikkoja tai satamaa käyttävät osallistuvat myös sen kuluihin. Siinä mielessä puomipalvelu oli meille hyödyllinen ratkaisu”, Riitamo kertoo.

Raision ja SecuryCastin yhteistyö alkoi, kun Riitamo pyysi ensin tarjouksen venesataman puomeista Lukkotaitureilta, jotka taas suosittelivat SecuryCastin kanssa yhdessä suunniteltua järjestelmää puomin avaukseen. Käytännön toteutukseen liittyvien pohdintojen jälkeen puomit tilattiin Lukkotaitureiden kautta, ja SecuryCast yhdisti mobiililupapalvelunsa puomin tekniikkaan.

Asiakaskokemuksen ytimessä on palvelun selkeys ja helppokäyttöisyys

Puominavauspalvelun toimintaperiaate on yksinkertainen. Kun asiakas tulee venesataman portille, puomin edestä löytyy ytimekäs ohjekyltti, joka ohjaa asiakkaan ajamaan lähelle puomia ja soittamaan kyltissä olevaan numeroon. Soiton ja maksun rekisteröityään SecuryCastin järjestelmä lähettää puomiin aukaisevan komennon.

Tähän mennessä palvelun käyttö on Riitamon mukaan onnistunut poikkeuksetta kaikilta.

”Puominavauspalvelu toimii erittäin hyvin. Palvelu on ollut meillä nyt noin vuoden ja kaksi kuukautta käytössä, eikä sen kanssa ole kertaakaan ollut minkäänlaista ongelmaa, eli puomin avaus ja alueelle pääsy sekä sieltä poistuminen onnistuvat moitteettomasti. Haimmekin siihen oikeasti toimivaa ratkaisua, jottei kenenkään tarvitse päivystää satamassa varmistamassa, että puomi varmasti avautuu ja sitä käytetään asianmukaisella tavalla.”

SecuryCastin mobiililupapalvelu tarjoaa mahdollisuudet käyttöluvan hankintaan soittamisen lisäksi myös tekstiviestillä sekä ostamalla suoraan verkosta, mutta Raisiossa pelkkä soittaminen riittää ainakin tällä erää.

”Meillä puomipalvelu toimii pelkästään puhelinsoitolla, eli emme ole lähteneet vielä virittelemään muita vaihtoehtoja. Olemme huomanneet, että mitä yksinkertaisempi ja helpompi palvelua on käyttää, sitä paremmin se myös lopulta toimii”, Riitamo toteaa.

Onnistunut investointi

SecuryCastin ja Lukkotaitureiden puomipalvelu on ollut Raisiolle oivallinen sijoitus.

”Otimme kaksi puomia käyttöön reilu vuosi sitten, ja ne olivat maksaneet itsensä takaisin juhannukseen mennessä. Eli investointina puomipalvelu on ollut Raisiolle hyvinkin kannattava.

Meidän ei ole tarvinnut olla SecuryCastiin käyttölupapalvelun tiimoilta missään yhteydessä, sillä heidän systeeminsä on toiminut vallan mainiosti. Meille on palveluntarjoajana tärkeää, järjestelmä on meille toimiva ja luotettava ja samalla asiakkaalle helppokäyttöinen. SecuryCast saa siis ehdottomasti suosittelun meiltä”, Riitamo kehuu.

Jos hallinnoimasi alue kaipaa kätevää mobiililupapalvelua tai lukkoliikkeesi voisi hyötyä yhteistyöstä kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä SecuryCastiin!